RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

В Україні "злодій-спайдермен" вкрав смітник і зістрибнув з 4 поверху: відео стало хітом мережі

У місті Ковель Волинської області злодій заліз в під'їзд, щоб вкрасти один з велосипедів, але йому довелося тікати через вікно - він зістрибнув з четвертого поверху, встав і побіг далі.

Про це розповідає "ТСН".

Жителі, помітивши незнайомця в під'їзді, запитали його, що він там робить - чоловік до того ж був у без взуття і з ножем. Злодюжка злякався і почав вилазити у вікно на четвертому поверсі. Один з жителів намагався затягнути його назад.

Однак чоловік не втримався і впав, вдарився об козирок під'їзду і приземлився на асфальт. Після цього він встав і накульгуючи, помчав в інший під'їзд. По дорозі він для чогось прихопив із собою урну для сміття.

З цією здобиччю злодій перестрибнув металеву огорожу і втік. Все ще несучи урну, він пробіг по території дитячого садка. Незабаром його затримала поліція. Виявилося, що раніше він вже був судимий і тільки в травні звільнився з місць позбавлення волі.

"Як поліцейські з'ясували, це 40-річний житель. Він раніше судимий і був звільнений умовно достроково", - повідомила прес-секретар ГУ Нацполіціі у Волинській області Анна Павловська.

Ймовірно, за повторну крадіжку, він знову опиниться за гратами. Як би там не було, сцена вийшла дуже видовищною і відео активно поширюють в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше судимі громадяни Грузії незаконно проникли в чужу квартиру на проспекті Перемоги в Києві. Очевидці помітили, як двоє невідомих намагаються залізти в квартиру по газовій трубі, і подзвонили в поліцію.