RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

У Харкові випустили з-за ґрат неадеквата, який мало не задушив дитину - фото

У Харкові поліція відпустила неадекватного чоловіка з судимістю, який напередодні намагався задушити 10-річну дівчинку.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Зранку 24 червня дві подружки пішли на прогулянку на вулиці Сергія Грицевця, в Індустріальному районі Харкова. Чекаючи під під'їздом, щоб їх додому впустила мама, до дівчат підійшов незнайомий чоловік. Він накинувся на одну з них та почав душити. Дівчинці вдалося вирватися, у неї лишилися незначні тілесні ушкодження на шиї. Коли втікала, він кинувся її наздоганяти. Зловмисника спинила перехожа. У поліції зателефонували батьки.

“За наданими прикметами виявили правопорушника неподалік місця події. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець. При спілкуванні з поліцейськими чоловік поводив себе неадекватно та пояснив, що нібито переплутав дівчинку зі своєю сестрою”, - йдеться в повідомленні.

Чоловік безробітний. Має судимість за крадіжку та справу на розгляді за наругу над могилою.

“Напад на дитину кваліфікували як хуліганство. Але після результатів експертиз можуть змінити статтю. Поки достовірно невідомо, у якому стані був чоловік, коли душив дівчинку. Йти йому нікуди – сказав копам, що – бездомний. До недавнього часу Сергій жив із сестрою і її дорослими дітьми. Але два місяці тому вони продали житло і з'їхали. Тому нині невідомо, де може перебувати підозрюваний”, - повідомляє “Сьогодні”.

Прессекретар поліції Марина Романюк заявила, що нападник “протверезів та пішов в адекватному стані”.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Хмельницькій області серед білого дня нелюд згвалтував 12-річну дівчинку.