RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Крим знову йде під воду: з'явилися відео нового масштабного потопу

На окупований Крим обрушився масштабний потоп після того, як через рясні опади на півострові з берегів вийшли три річки.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Окупаційна влада повідомляє, що річки Бельбек, Коккозка і Бага вийшли з берегів на тлі сильних опадів.

Через новий масштабний потоп існує загроза підтоплення житлових будинків в деяких районах.

"Є загроза підтоплення житлових будинків в Зеленівському і Голубинському поселенні. Розчищаємо, відкачуємо, готові до евакуації населення в разі необхідності", - заявила підконтрольна Кремлю "глава" Бахчисарайського району Людмила Пучкова.

Влада анексованого Севастополя привела комунальні служби в режим підвищеної готовності і створила оперативний штаб через загрозу підтоплення житлових районів.

Підконтрольна Кремлю адміністрація Севастополя також повідомляє, що через потоп рух по трасі між селами Джерельне і Передове неможливий.

"У селі Новобобрівка Байдарської долини вийшла з берегів річка Бага. На місці працює бригада Севавтодора, фахівці розчищають дорогу між селами Джерельне і Передове. Рух по ній поки неможливий. За останніми даними, рівень води знизився, річка увійшла в русло. Евакуація людей не потрібна", - йдеться в повідомленні влади.

На 4-5 липня в окупованому Криму оголошено штормове попередження, а в деяких районах півострова синоптики очікують до 50 мм опадів і попереджають про сходження селевих потоків

Раніше ми розповідали, що в окуповану Ялту після масштабного потопу ринули туристи-екстремали.