RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Під Донецьком снайпер окупантів застрелив бійця ЗСУ: осиротіла маленька донька

На Донбасі проросійські бойовики знову порушили режим тиші, в результаті чого загинув один з українських військовослужбовців.

Про це повідомила в соцмережі Facebook 58 окрема мотопіхотна бригада імені гетьмана Івана Виговського.

Трагедія сталася ввечері 8 липня в околицях селища Піски. Там загинув сержант Євген Олександрович Курасов. Він був навідником-оператором механізованого взводу механізованої роти військової частини А4532. При цьому ніс службу на посаді заступника командира бойової машини.

Його життя забрав прицільний снайперський вогонь ворога. Отримані поранення, на жаль, були несумісні з життям.

Євген Курасов був родом з села Локня, що в Сумській області. Йому було всього 24 роки. Вдома на нього чекали дружина і маленька донька, котра з'явилася на світ всього 2 місяці тому.

"Командування та особовий склад 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Гетьмана Виговського висловлює щирі співчуття родині, друзям і близьким товаришам загиблого. Світла пам'ять і упокій. Герої в наших серцях", - написали колеги Євгена.

За словами речника обласного військомату Сумської області Олександра Бондаренка, тіло загиблого мають доправити на Сумщину ввечері 10 липня. Поховання відбудеться у неділю, 11 липня, о 12:00.

Раніше ми повідомляли про те, що бойовики на Донбасі пішли на підлу провокацію: є жертва.