RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Поки батьки спали після вечірки: в Польщі сталася страшна трагедія з 2-річним українцем

У Польщі сталася трагедія з українцями. Поки батьки спали в котеджі, їх 2,5-річний син вийшов на вулицю та потонув в озері.

Про це повідомляє Fakt.

“Вчора, 15 липня, близько 7 години ранку пересічний помітив тіло маленької дитини, яке плавало в озері Шперек. На місце події негайно викликали аварійно-рятувальні служби. Реанімація 2,5-річного хлопчика зайняла більше двох годин. Медики всіма силами намагалися врятувати життя малюка, але безуспішно. Дитина померла”, - йдеться в повідомленні.

Виявилось, що 2,5-річного хлопчика звали Влад. Він приїхав з батьками з України та 12-річною сестрою на відпочинок, до села Антоніни Великопольського воєводства. З подружжям також були друзі.

Під час інциденту, батьки проспали усю ніч, ймовірно після вечірки. Забули зачинити двері, таким чином дитина вийшла на вулицю, дійшла до пірсу та потонула. Також сусідка сказала, що близько другої ночі почула крик Влада. На жаль, батькам Влада загрожує термін ув'язнення від 3 місяців до 5 років.

У п’ятницю, 16 липня, провели розтин, завдяки якому слідчі відтворили хід трагічних подій. Дитина загинула внаслідок жорстокого задушення, яке сталося внаслідок утоплення.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Польщі зазнав аварії вертоліт з українцями.