RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

У Львівській області затримано чоловіка, причетного до двох вбивств: фото

Поліція затримала 23-річного мешканця Львівщини за підозрою у скоєнні вбивств з вогнепальної зброї двох жителів міста Стрий, які стались 5 та 17 липня. Раніше молодий чоловік вже був судимий.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Так, вночі 17 липня на вулиці Виговського у місті Стрий біля церкви знайшли тіло 43-річного місцевого жителя з вогнепальними пораненнями на грудях, що й послугувало причиною смерті.

Підозрюваного у скоєнні цього злочину помітили патрульні, коли він сідав на рейсовий автобус у напрямку Сколе. Правоохоронці зупинили під іншим приводом цей громадський транспорт, та виявили у сумці чоловіка обріз рушниці та патрони. Його затримали. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід, а поки триває розслідування.

Поліція вже встановила, що 23-річний молодий чоловік також має причетність і до вбивства вогнепальною зброєю 40-річного мешканця міста Стрий, яке сталось 5 липня на перехресті вулиць Вокзальної та Першого листопада.

За фактом умисного вбивства на затриманого відкрили справу за ч2 ст.115 КК України. Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Фото: lv.npu.gov.ua

Фото: lv.npu.gov.ua

Нагадаємо, в Києві розшукують хлопця та дівчину, які тривалий час не виходять на зв'язок. Поліція відкрила кримінальне провадження про умисне вбивство.

Раніше ми повідомляли, 4 липня в елітному ресторані Запоріжжя сталася перестрілка, в результаті якої загинула людина.