RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У дитячому спортивному таборі на Прикарпатті масово отруїлися діти

У четвер, 22 липня, в спортивному таборі в селі Яблуниця Івано-Франківської області, в комплексі "Таємниця Карпат", діти потрапили до лікарні з симптомами отруєння. Нещодавно в регіоні був подібний випадок.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Діти прибули в табір з Харківської, Чернігівської, Сумської, Вінницької та Київської областей. У них відзначалася загальна слабкість, підвищена температура, нудота, неодноразова блювота, болі в животі і пронос.

"Станом на 8:00 23 липня за все госпіталізовано 18 осіб, з них 16 дітей до 16 років. Всі постраждалі в задовільному стані", - йдеться в повідомленні.

Відповідні служби почали в таборі епідрозслідування, в ході якого встановлено 62 порушення, що могли призвести до виникнення спалаху.

Відзначається, що готується розпорядження про тимчасове припинення роботи закладу на 10 днів до усунення виявлених порушень.

Як повідомляв "Апостроф", в Глобине Полтавської області в ніч на вівторок, 13 липня, на місцевому м'ясокомбінаті невідомою речовиною отруїлися 16 людей, з яких 14 були госпіталізовані.