RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Під Києвом сталася серйозна ДТП: на Житомирській трасі виник величезний затор, фото

У неділю, 25 липня, на Житомирській трасі під Києвом сталася масштабна ДТП.

Про це повідомляє Telegram-канал Dtp.kiev.ua.

За даними журналістом, аварія трапилася на 20-му кілометрі автодороги "Київ - Чоп".

Винуватцем масштабної ДТП, за попередніми даними, виявився водій Toyota, який не дотримався безпечної швидкості та дистанції, скоїв зіткнення з автомобілем Hyundai. Слідом за цим відбулося ще кілька зіткнень, через які виник багатокілометровий затор.

"Попередньо: водій автомобіля Toyota не дотримався безпечної швидкості та дистанції, скоїв зіткнення з автомобілем Hyundai, який в свою чергу зіткнувся з автомобілем Mazda, який в свою чергу зіткнувся з транспортним засобом Mitsubishi. Водія легковика Hyundai було госпіталізовано. Рух ускладнений. Патрульні займаються регулюванням і охороною місця події. Слідчі встановлюють всі обставини ДТП", - йдеться в повідомленні.

В результаті масштабної ДТП виявився заблокованим виїзд на трасу з Гореничей, а сам затор розтягнувся на 5 кілометрів - від Стоянки, повз Капітанівки до самої Міли. У соцмережах попереджають, що ті водії, які вирішили об'їхати місце НП через Білгородку, також потрапляють в затор, але вже на 2 кілометри.

Крім цього, ще одий затор на 3 кілометри утворився на Одеській трасі в районі Глевахи. Як повідомляє Telegram-канал "Київ оперативний", на розвороті з залізничної станції Глеваха сталася ДТП.

Затор на 3 кілометри утворився в сторону Києва, а водіїв закликають запастися терпінням.

Раніше ми розповідали, що на Житомирській трасі сталася серйозна ДТП.