RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

На Донбасі прогримів вибух на шахті - багато жертв

В смт Удачне Донецької області на шахті Шахтоуправління "Покровське" прогримів потужний вибух.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

За даними рятувальників, вибух прогримів о 5:12 ранку, а інформацію про надзвичайну подію на підприємстві вони отримали через годину.

"Вибух стався приблизно о 5:12 в північному польовому конвеєрному штреку на горизонті 815 м. За попередньою інформацією, в результаті вибуху постраждали 10 гірників, яких зараз госпіталізовано до Центральної районної лікарні м Покровск. Причина та обставини події встановлюються", - говориться в повідомленні.

Група "Метінвест", якій належить ШУ "Покровське", підтвердила інформацію про вибух на підприємстві. За офіційними даними, в результаті НП постраждали четверо співробітників шахтоуправління і шестеро представників підрядної організації.

"Від отриманих травм у лікарні померла одна людина - співробітник підрядної організації. Решта людей, що знаходилися в шахті у момент вибуху, перебувають під медичним наглядом, їм надана необхідна допомога. Створено комісію з розслідування причин аварії. Сім'ям постраждалих надається підтримка", - сказано в заяві групи "Метінвест".

Раніше ми розповідали, що в Сомалі вибухнув автобус з футболістами.