RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Під Тернополем знайшли останки хлопчика, який зник 17 років тому: в чому винні його друзі

У Тернопільській області через 17 років знайшли останки Юрія Семенюка, який пропав у 2004 році. Той, хто закопав його тіло, весь цей час жив по сусідству.

Про це пише OBOZREVATEL.

Трагедія сталася в селі Софійці. 16-річний Юра після школи пішов зі своїм товаришем Сергієм Зайнуліним, його братом Віталієм і 21-річним сусідом Богданом Чорним і пропав.

Пізніше вони повернулися, але без Юрія. Сергій був весь забруднений глиною. На питання матері Юрія про сина, Зайнулін відповів, що той кудись поїхав на невідомій машині.

Незабаром Зайнуліни поїхали з матір'ю в Москву, а рік тому Сергій повернувся і розповів, що в той день підлітки різали кабелі на покинутій фермі, і Юрія вбило струмом. Товариші зняли та спалили його одяг, а тіло відвезли в сусіднє село і закопали на звалищі біля аеродрому.

Сергій показав приблизне місце поховання, після чого тіло розшукували протягом трьох місяців. Родичі, волонтери та співробітники поліції перекопували звалище, поки не виявили людські кістки.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство).

Раніше ми писали, що під Харковом 13-річний підліток вбив 6-річну дівчинку. Він завдав їй не менше 10 ударів цеглиною по голові.