RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Готувався до весілля і чекав дитину: в Польщі страшною смертю загинув молодий українець

У Польщі 23-річний помер українець Ігор Турецький з Дрогобича Львівської області. У сусідній країні був на заробітках, а найближчим часом планував одружитися зі своєю дівчиною.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Ігор проживав у польському місті Катовіце. Був на заробітках, в компанії з доставлення посилок, в інтернет-магазині. У будинку хлопця сталася пожежа, він намагався загасити вогонь, але у нього не вийшло. Ігор помер від важких опіків у лікарні.

Друзі та знайомі Ігоря через соціальні мережі збирали допомогу для сім'ї, щоб перевезти тіло хлопця додому для поховання. Необхідну суму вже зібрали. Тіло планують доправити до Дрогобича вже цього тижня. Затримка пов'язана з юридичним оформленням документів.

Усі знайомі згадують Ігоря, як ввічливого, веселого та доброго “душу компанії”.

"Скільки пам'ятаю його вже після школи, він весь час чимось займався. І в останні роки весь час був на заробітках. Ми ще говорили, що мама виростила хорошого сина. А тут таке горе", – каже одна з мешканок Дрогобича, яка знає сім'ю.

Ігор збирався одружитися на дівчині Діані з Львівської області.

Вона написала в себе в Instagram: “Ти будеш нашим ангелом, будеш оберігати нас зверху. Такої світлої і доброї людини я не зустрічала ніколи. Мій Ігоре, спасибі, що ти залишив частинку себе для нас. Я цю частинку грітиму й зберігатиму під серцем”.

Можна припустити, що дівчина вагітна, бо також в коментарях друзі висловлюють співчуття і пишуть, що їй тепер є заради кого жити.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в страшній ДТП в Польщі загинули двоє українців.