RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Вибивав" борг молотком: в Одесі чоловік проломив бабусі череп

У Чорноморську під Одесою 43-річний чоловік вирішив вибити борг у знайомого і не знайшов нічого кращого, як влаштувати розборки з його старенькою матір'ю.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі в Одеській області.

Як стало відомо, чоловік прийшов у гості з молотком каменяра, яким і розбив голову 74-річній жінці. Бабусю з відкритою черепно-мозковою травмою виявив онук. Її негайно госпіталізували, проте травми були настільки важкими, що вона померла через кілька днів.

Судячи з крові на інвалідній тростині жінки, вона намагалася захищатися від зловмисника обома руками.

Щоб встановити ім'я та місця знаходження зловмисника пішло два дні. Його затримано і повідомлено про підозру за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Зараз чоловік перебуває в СІЗО, де пробуде до кінця досудового розслідування. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до 10 років.

Нагадаємо, в березні 2021 під Одесою 28-річний чоловік проломив голову молотком 81-річному пенсіонеру. Коли чоловіка затримали правоохоронці, на допиті він зізнався, що пенсіонер відмовився позичати йому гроші.