RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Черкасах лікарі рятують життя 6-річному хлопчикові: над ним знущалися і не годували, фото

У Черкасах лікарі намагаються врятувати життя шестирічного хлопчика, якого в комі привезли в лікарню. У дитини численні травми та критично низькі життєві показники. На думку лікарів, Андрія гризли собаки, а також катували та морили голодом люди.

Про цю страшну історію пише OBOZREVATEL.

У дитини - гематома головного мозку, відсутні вуха, губа і частина статевого органу. За словами директора Черкаської обласної дитячої лікарні Михайла Кондрацького, хлопчик потребує операції, але вкрай важкий стан цього не дозволяє. Медики вважають, що Андрій не їв протягом трьох днів.

Бабуся, яка викликала "швидку", сказала, що дитина просто впала з купи цегли, але після огляду лікар заявив, що в таку нісенітницю як "сам впав", він не вірить, і викликав поліцію.

Джерело видання в поліції припустило, що собаки живцем їли хлопчика, який був без свідомості, але остаточну ясність внесуть результати експертизи.

Андрій живе разом з матір'ю, вітчимом і сестрою. Сусіди вважають сім'ю "дуже адекватною". Батьки поїхали в Київ, бо матері потрібна була операція, а дитину залишили з батьками вітчима. Після того, що сталося, шоковані батьки повертаються до Черкас.

Фото: OBOZREVATEL

Фото: OBOZREVATEL

Раніше ми писали, що під Києвом чоловік напав на дітей з ножем, попередньо проникнувши до них додому. 8-річного хлопчика і 14-річну дівчинку з серйозними травмами доправили до лікарні.