RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У страшному ДТП біля Рівного розбилися поліцейські: загинула молода дільнична, фото

В середу, 1 вересня, близько 21:20 на автодорозі Київ - Чоп неподалік міста Дубно сталася ДТП з поліцейським авто. Загинула 29-річна дівчина-офіцер.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

“Водій автомобіля Opel Combo - 39-річний дубенчанин - заступник начальника Дубенського відділу поліції, допустив зіткнення із вантажним автомобілем Volvo, який рухався попереду у попутному напрямку”, - йдеться в повідомленні.

29-річна дільнична Дубенського відділу поліції Катерина Доманська, на жаль, загинула на місці. Водія Opel із тяжкими травмами госпіталізували до реанімації місцевої лікарні. Під час інциденту Катерина та водій перебували не на службі. Останнього на деякий час усунули від посади. Водій Volvo, 47-річний житель Закарпатської області, не постраждав.

Ведеться службове розслідування.

“Службу в органах внутрішніх справ Катерина Доманська розпочала у 2014 році. У колективі її пам’ятатимуть як відповідальну, сумлінну, виховану, доброзичливу та щиру. Дев’ятого вересня їй мало б виповнитися 29 років. У 15-річному віці вона залишилася без батька, а тепер мама втратила єдину доньку”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що три поліцейських загинули в страшній ДТП зі службовим авто під Одесою.