RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Чернівцями через коня сталася жахлива смертельна ДТП: фото

Під Чернівцями 19-річний водій наїхав на коня на дорозі, у результаті чого з’їхав у кювет. Він отримав травми та перебуває в реанімації, а 21-річний пасажир, на жаль, загинув.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У ніч з 9 на 10 вересня у селі Глибочок 19-річний водій автомобіля Audi зіткнувся з перешкодою та з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП травмувалися двоє людей. Пасажир легковика, 21-річний житель села Верхні Петрівці, помер у кареті швидкої медичної допомоги, а водій наразі перебуває в реанімації, у відділенні інтенсивної терапії.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що водій, житель села Чудей, не впорався з керуванням і допустив наїзд на коня, який йшов дорогою. Тому легковик з’їхав у кювет.

“Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що біля Білої Церкви в ДТП потрапив мікроавтобус, в якому знаходилися 13 паломників-хасидів. Один громадянин Ізраїлю загинув.