RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Помстився" за приниження: під Києвом син ногами забив батька до смерті

У Борисполі 32-річний чоловік до смерті побив свого батька.

Про це пишуть Факти.

За словами сусідки Галини, її вранці розбудив 32-річний Валентин, який просив викликати швидку своєму батькові.

"Він лежить на підлозі - Вітька, Валик плаче ... Підняли йому футболку, а там все синє в нього, ну ось так от прям, ну напевно ногами бив. Ось так прям синці...", - розповіла жінка.

Чоловік стверджував, що намагався врятувати свого 50-річного батька та робив йому масаж серця, однак потерпілий помер на місці НП.

32-річний Валентин заявив силовикам, що не причетний до загибелі батька - він нібито прийшов додому і побачив лежачого на підлозі батька.

"Коли син зрозумів, що сталося, він злякався і придумав собі алібі. Встановили свідків, які бачили, як напередодні ввечері син побив свого батька, тож алібі було спростовано", - розповіла співробітниця Бориспільського районного управління поліції Олена Кравчук в коментарі журналістам.

Сусіди стверджують, що у підозрюваного і раніше були напади агресії. Раніше батькові Валентина після рукоприкладства зашивали обличчя . У неадекватності Валентина знайомі сім'ї звинувачують самого батька. За їх словами, вони вкрай рідко бачили чоловіка тверезим, а з квартири часто доносився несамовитий крик - чоловік бив сина Валентина і дружину.

Якщо вина 32-річного Валентина буде доведена - йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше ми розповідали, що в Одесі жорстоко побили і пограбували колишнього депутата.