RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Тіла знайшли в скрині - на Донбасі сталася страшна трагедія з дітьми: фото

У Донецькій області знайшли мертвими 10-річну дівчинку та її молодшого 7-річного брата в старій скрині вдома. Батьки залишили дітей на самоті, поки працювали в полі. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляє Волноваський районний відділ поліції Донецької області.

Так, батьки пішли на роботу о 4:30, залишивши своїх двох дітей самих вдома, а коли повернулись - діти пропали. Поліція отримала повідомлення від мешканки села Микільське Волноваського району про своїх дітей, що загубилися. Діти до цього ніколи не вбігали з дому.

Варто зазначити, що батьки перебувають на обліку в соцслужбах, з ними багато разів проводили бесіди щодо недопущення зловживання алкогольними напоями та належного виконання батьківських обов’язків.

Після обшуків будинку, правоохоронці знайшли мертвими дітей у старій скрині. Співробітники поліції розглядають всі версії щодо загибелі неповнолітніх брата та сестри. Попередня правова кваліфікація - п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Як повідомив заступник начальника - начальник кримінальної поліції Донецької області Артем Кисько у Facebook, діти загинули в скрині через асфіксію - їм не вистачило кисню.

"Ймовірно, залишившись самі, діти гралися і залізли до скрині, яка захлопнулася на замок. Причина смерті - асфіксія, внаслідок браку кисню", - написав він.

Фото: facebook.com/Артем Кисько

Фото: facebook.com/Артем Кисько

Раніше ми писали, 16 вересня сталася ДТП неподалік від села Томилівка Білоцерківського району. В одному з автомобілів перебувала вагітна жінка, її чоловік і четверо дітей, пасажири отримали травми.