RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Івано-Франківську хлопець влаштував стрілянину на вулиці: фото

У неділю, 19 вересня, на вулицях Івано-Франківська сталася стрілянина, під час якої було поранено чоловіка.

Як повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини, стався інцидент близько 5:15.

До поліції надійшло повідомлення, що на одній з вулиць Івано-Франківська невідомий вчинив стрілянину і поранив чоловіка. Правоохоронцям вдалось затримати зловмисника неподалік від місця скоєння злочину.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що стрілянину спричинив конфлікт, який виник між двома чоловіками у дворі одного із будинків. З пістолета стріляв 31-річний уродженець Сумщини, який наразі мешкає в Івано-Франківську. Інший учасник конфлікту отримав вогнепальне поранення грудної клітки.

Стрілянина у Івано-Франківську, зловмисника затрималиФото: mvs.gov.ua

"Під час огляду місця події правоохоронці виявили пістолет та ряд речових доказів. Все вилучене направлено для проведення відповідної експертизи.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 121 та ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про спричинення тяжких тілесних ушкоджень та вчинення хуліганських дій", - розповідають в поліції Івано-Франківська.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З’ясувалося, що раніше він уже притягався до кримінальної відповідальності. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Раніше повідомлялося про те, що у місті Вишгород під Києвом озброєний чоловік випустив у полісменів щонайменше вісім куль.