RU  UA

Засіли в кущах і стріляли з автомата: нові подробиці замаху на Шефіра

З'явилися нові подробиці щодо замаху на першого помічника Володимира Зеленського Сергія Шефіра. У МВС повідомляють, що постріли були здійснені з автоматичної зброї. Більше 10-ти куль влучило в транспортний засіб, в результаті чого водій Шефіра отримав поранення.

Про це повідомили на Telegram-каналі "Столиця".

По всій видимості, обстріл проводився з кущів чергами з автомата Калашникова. Місце злочинці обрали спеціально таким чином, щоб не потрапити в поле видимості вуличних камер відеоспостереження. Крім цього правоохоронці стверджують, що там у злочинців був непоганий простір для організації шляхів відходу.

Після обстрілу поранений водій встиг дотягнути до супермаркету "АТБ", який розташований неподалік. Він зупинив автомобіль біля нього.

Джерела "Столиці" стверджують, що те, що сталося, на їхню думку, націлене на залякування Сергія Шефіра, а не на вбивство. Принаймні зараз, кажуть вони, все вказує на правдивість саме цієї версії.

Тим часом інцидент вже встигли прокоментувати в "Слузі народу". Зокрема керівник фракції Давид Арахамія розповів, що відомо йому на даний момент. Також він повідомив, що вже встиг переговорити з Шефіром.

Нагадаємо, що буквально годину тому з'явилися ексклюзивні фото розстріляного авто Шефіра від кореспондента "Апострофа".