RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Смертельна ДТП в Полтавській області: момент заїзду автомобіля в річку потрапив на відео

У суботу, 25 вересня в Полтавській області сталася ДТП з автомобілем Lada Priora, жертвами якої стали три людини. З'явилися кадри занурення машини в річку.

Відеозапис і нові подробиці трагедії опублікував OBOZREVATEL.

Камера відеоспостереження зафіксувала, як машина виїхала з основної дороги на польову, а потім опинилася в зеленій зоні та скотилася в річку.

49-річний пасажир встиг вистрибнути, ще троє - залишилися в салоні авто, яке потонуло. Чоловік, який залишився в живих, стверджує, що нічого не пам'ятає.

Також відомо, що водій подавав звукові сигнали, перед тим як автомобіль скотився у воду. Не встановлено, чи перебував він у стані алкогольного сп'яніння.

"Тіла дістали на інший день. Нам повідомлення надійшло вже коли стемніло, тому проводити пошукові роботи вже не могли. Тепер в рамках слідства будуть проводити експертизи, в тому числі на наявність алкоголю в крові водія. І на предмет технічного стану авто", - сказав виданню прессекретар обласної поліції Юрій Сулаєв.

Раніше ми писали, що в Хмельницькій області легковик злетів з дороги в ставок: двоє людей встигли вибратися, третій загинув.