RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Черкаській області авто збило 7-річну дівчинку на очах у мами: фото

7-річна дівчинка перебуває у комі після дорожньо-транспортної пригоди у Шполянському районі Черкаської області. Дитину, що перебуває в тяжкому стані, рятують медики місцевої лікарні.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

ДТП сталася в селищі Станіславчик Матусівської ОТГ.

"Мати з 7-річною донькою вийшли з автобуса на зупинці біля села. Неочікувано дівчинка вибігла на проїжджу частину, де в той час рухався автомобіль “Газель”. 57-річний водій не встиг зреагувати й скоїв наїзд", - повідомили у пресслужбі.

У Черкаській області авто збило 7-річну дівчинку на очах у мамиПоліція Черкаської області

Там уточнили, що дорожньо-транспортна пригода сталася на очах у матері й багатьох інших свідків. Ті викликали швидку та поліцію.

"Дівчинка отримала тяжкі травми, нині за її життя борються лікарі Шполянської районної лікарні. Транспортувати потерпілу до Черкаської обласної лікарні, за словами медиків, не можна. Зараз дитина в комі", - йдеться у повідомленні.

У Черкаській області авто збило 7-річну дівчинку на очах у мамиПоліція Черкаської області

Слідчі Звенигородського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження. Автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик. Нині триває слідство.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що поблизу населеного пункту Жгув неподалік від Лодзі в центрі Польщі сталася смертельна ДТП за участю українців. В результаті аварії загинули три людини.