RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Вбивцям поліцейського в Чернігові загрожує вища міра: осиротіли двоє дітей

3 жовтня в Чернігові оголосили про підозру в навмисному вбивстві правоохоронця чотирьом фігурантам злочину.

Про це повідомив громадський портал "Суспільне", посилаючись на керівника Чернігівської окружної прокуратури Павла Герасименко.

За його словами, підозрювані були затримані ще 2 жовтня, через деякий час після злочину. Їх четверо. При цьому троє з них - неповнолітні.

"Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України, а саме - в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, скоєному за попередньою змовою групою осіб", - повідомив Герасименко. Вбивцям може загрожувати вища міра покарання.

Варто нагадати, що інцидент стався в ніч на 2 жовтня. В районі Масани в Чернігові, неподалік від супермаркету "АТБ", четверо молодиків напали на двох поліцейських. Правоохоронці були у відпустці і тому на них був надітий цивільний одяг.

В результаті один з них - Артур Єрохін - загинув на місці. Його колегу Володимира Савона виявили поруч без свідомості. Він був госпіталізований в реанімаційне відділення обласної лікарні у важкому стані.

У загиблого поліцейського є сім'я - дружина Вероніка Єрохіна і маленькі донька з сином. Тепер ці діти будуть змушені рости без батька, а дружина Вероніка без коханого чоловіка.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вона опублікувала слова скорботи і пообіцяла своєму коханому, що впорається заради їхніх дітей з цим нелегким випробуванням.

У той же час на сторінці Facebook-спільноти "Київ Оперативний" повідомили, що стан поліцейського, котрий вижив, досі залишається важким.

Його дружина Ольга збирає кошти на допомогу чоловікові.

Будь-хто небайдужий, при бажанні, може перевести будь-яку суму на картку ПриватБанку: 5168745105022864.

У нього теж є діти - маленька дочка.

Прощання із загиблим Артуром Єрохіним відбудеться завтра, 4 жовтня.

Раніше ми також публікували відео і нові деталі вбивства поліцейського в Чернігові.