RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Квитки продали, а вагони не дали: "Укрзалізниця" влипла в епічний скандал з пасажирами

"Укзалізниця" (УЗ) потрапила у черговий скандал. Цього разу пасажири купили квитки на місця у вагонах, яких за фактом не було. В результаті люди мали шукати собі чужі місця, поки вони ще були вільні ,а потім пересідати знову.

Про це повідомив один з пасажирів Дмитро Пальчиков, якому не пощастило опинитися у такій ситуації 2 жовтня.

За його словами, поїзд їхав без чотирьох вагонів. Але людей та провідників не попереджали про причину, яку називає УЗ - обвал ґрунту 23 вересня за близько 30 км від Чернівців, біля кінцевої точки маршруту. Пасажири, які купили місця на поїзд без чотирьох вагонів, майже всю ніч пересідали з одного місця на інше.

"Заміть того, щоб сісти на свої куплені місця, ми майже до опівночі сиділи з валізами в ногах разом з тими, у кого були квитки в другому вагоні. Далі нас прилаштували спати на якісь рандомні чужі місця. Сказали, що все ок, нікого не буде, бо начебто продаж квитків на цей потяг зупинили і це не розкуплені білети", - написав Пальчиков.

Він зазначив, що пів на другу зайшли туди, куди їх пересадили, люди з квитками на ці місця.

"Ми як безхатьки з купленими білетами, але без свого вагону мали шукати собі новий притулок. Після того, як ми висловили свою "незгоду з ситуацією", головна по поїзду нас прилаштувала остаточно", - уточнив Дмитро.

На виправдання УЗ про обвал ґрунту чоловік написав, що можна було організувати якесь вирішення ситуації близько до точки обвалу.

"Чи пересадка, чи автобуси від УЗ, чи від’єднати кілька вагонів, а потім трошки далі їх тепловозом приєднати назад, проїхавши місце аварії. Я не експерт в цьому. Але блін, за більш ніж тиждень можна було щось придумати краще ніж продати квитки і не дати чотири вагони", - зауважив він.

Пальчиков додав, що провідники нічого не знали про такі обставини. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" з 1 жовтня почала продавати квитки через Viber і Telegram - як це працює.