RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Другий день народження: в Одесі молодий хлопець випав з вікна на 8-му поверсі і вижив, відео

В Одесі на вулиці Академіка Сахарова, 28, у неділю, 10 жовтня, хлопець випав з 8-го поверху. Він впав на козирок парадного і вижив.

Про це повідомляє Ivasi.news.

За попередніми даними, молодий чоловік випив в барі і почав поводитися неадекватно. Так, він кілька разів розгойдував підвісну лампу, поки не розбив нею плазмовий телевізор.

Після цього він випав з вікна і приземлився на козирок. Звідти його зняли рятувальники і передали медикам "швидкої", що прибула на місце.

Як написали коментатори, у хлопця практично другий день народження, оскільки шансів вижити при падінні з такої висоти дуже мало.

"Другий день народження", "Пощастило, щасливчик", "Ні, ну якщо на козирку було кілька шарів матраців, то може бути я повірю, що він впав з 8-го поверху і вижив, а так це неможливо", "Нічого собі якийсь живучий. Пощастило ", - пишуть підписники Telegram-каналу " Х**ва Одеса ".

Як повідомляв "Апостроф", 5 жовтня, приблизно о 16:20, в одній з багатоповерхівок на Харківському шосе в Києві 8-річний хлопчик випав з балкона квартири на 21-му поверсі.