RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Дніпрі школяр на очах у всього класу побив вчительку - батьки навіть не вибачилися

У Дніпрі шестикласник школи №94 накинувся на вчительку музики прямо на уроці після того, як та відібрала у нього телефон. Причиною стало те, що хлопчик грав в нього і грубіянив у відповідь на зауваження.

Про це пише "Наше місто".

Школяр на уроці не тільки грав в телефон, а й їв горіхи. На зауваження вчительки він відповідав нецензурною лексикою. Врешті-решт вона забрала у хлопця гаджет, а той на очах у всього класу почав бити жінку. За словами її дочки, в результаті у матері синці по всьому тілу.

"Всі руки, грудна клітка, живіт покриті синцями і гематомами, якби я не знала, я б ні за що не повірила, що такі ушкодження могла нанести дитина", - розповіла дочка постраждалої.

Вона додала, що хлопчик і раніше виявляв агресію і по відношенню до однокласників і по відношенню до вчителів. Однак батьки учня після інциденту не вибачилися перед вчителькою, але забрали документи зі школи. У школі створена комісія, яка встановлює обставини інциденту.

"Правоохоронні органи приймуть справедливе рішення про відповідальність батьків за дії їх дитини. З метою недопущення приниження вчителя мною особисто, як директором школи, здійснюються заходи відповідно до чинного законодавства", - запевнила директор школи Євгенія Таран.

Як повідомляв "Апостроф", в інклюзивному класі київської школи № 58 вчителька била дитину з розладом аутистичного спектру. Звинуватили у всьому асистента, який зняв це на камеру.