RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

У Тернополі п'яна з "букетом" штрафів влаштувала ДТП, обматюкала копів і розбила вікно патрульної машини: фото

У Тернополі п'яна жінка вчинила ДТП, після чого обматюкала правоохоронців і розбила вікно в їхньому службовому автомобілі.

Про це розповіла прес-служба Національної поліції Тернопільській області.

Повідомлення про ДТП поліція отримала 22 жовтня о 23:40. Інцидент стався на перехресті вулиць 15 Квітня та Купчинського. Автомобіль Toyota Prius врізався в Opel Zafira.

За кермом Toyota Prius перебувала жінка. Вона не дотримувалася безпечної дистанції та в'їхала в автомобіль, який рухався перед нею. Під час спілкування з жінкою патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння порушниці. Інспектори запропонували їй або пройти перевірку на місці, або проїхати разом з ними до найближчого медичного закладу.

Жінка відмовилася і почала відверто грубити поліцейським. Вона кричала, матюкалася і погрожувала їм фізичною розправою. А потім і зовсім - розбила заднє вікно їхнього службового автомобіля.

В ході перевірки виявилося, що раніше її вже неодноразово карали за подібні порушення закону. У нетверезому стані вона водила автомобіль вже не раз. На даний момент загальна сума її попередніх штрафів вже перевищила 100 тисяч гривень. Зараз на неї оформили черговий адмінпротокол.

Раніше ми також повідомляли про те, як в Києві через п'яного водія молода пара потрапила в реанімацію.