RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Резонансна ДТП із молоддю у Харкові: головні тези брифінгу поліції

16-річний Микола Харківський, Infinity якого ввечері 26 жовтня потрапив у смертельну аварію у Харкові, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це на брифінгу 27 жовтня повідомив начальник відділу Слідчого управління поліції Олександр Умніков.

За словами представника поліції, під час ДТП підліток був тверезий. Саме він є головним підозрюваним у смертельній аварії. Умніков зазначив, що травми, які отримав Харківський, не виявилися серйозними.

За даними слідства, хлопець їхав із перевищенням швидкості на червоне світло.

У той же час у поліції розповіли, що відразу після ДТП у поліцію телефоном надійшло повідомлення про викрадення Infinity.

Також у поліції підтвердили той факт, що 18 вересня водія зупиняв екіпаж поліції. Тоді хлопця залучали до адмінвідповідальності та було складено два протоколи, які розглядатиме суд.

Щодо реєстрації автомобіля, то він зареєстрований на матір водія. Водійських прав у підлітка не було.

Неповнолітнього вже притягали до кримінальної відповідальності і є вирок суду. У червні цього року його засудили за заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості до двох років позбавлення волі із застосуванням ст.75 КК – умовним відбуванням строку на 1 рік.

Міру запобіжного заходу підозрюваному обиратимуть 28 жовтня.

Як повідомляв "Апостроф", на одному з відео з місця аварії видно, що жертв ДТП могло бути більше, дві людини - пішохід і велосипедист, які дивом уціліли.