RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У нього не було зв'язків, але було серце: що відомо про чоловіка, який загинув у резонансній ДТП у Харкові

Дочка 58-річного водія Chevrolet Aveo, який загинув у страшній аварії на харківському проспекті Гагаріна, просить свідків події свідчити в поліції. Також вона попросила адвокатів взятися за цю резонансну справу.

Відеозвернення вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм.

"Зараз ми з братом знаходимося біля моргу, де лежить наш тато. А натомість сьогодні в нашій родині планувалася дуже радісна дата, насамперед для нього… Але склалося так, як склалося. Тому що 16-річний хлопець вирішив покатати своїх друзів. Ми в пошуках досвідченого адвоката, який зможе бути з нами в цій ситуації і людей, які вчора наздоганяли винуватця ДТП і затримували його" , - сказала вона.

Також дівчина попросила небайдужих громадян зробити репост її звернення, щоб ситуацію не намагалися "зам'яти" і винуватця було покарано.

В інших своїх публікаціях дівчина наголосила, що батько не мав жодних "зв'язків", але мав велике серце. У нього залишилося двоє дітей та троє онуків.

Водночас син загиблого розповів ТСН, що тато був досвідченим та уважним водієм. Рідні хочуть вірити в те, що винуватця аварії покарають.

"Хотілося б, щоб не було відмазок. Що погано стало, що вмирав за кермом, ще щось. Він просто їхав швидко і йому було плювати на всіх. Я дуже сподіваюся, що він за це відповість", - сказав син .

Нагадаємо, що ввечері 26 жовтня 16-річний хлопець за кермом Infiniti хотів проскочити на червоне світло світлофора на перехресті вулиць Гагаріна та Одеської, але влетів в інший автомобіль. Внаслідок аварії 58-річний харків'янин загинув на місці.

Читайте: Страшна ДТП у Харкові: що відомо про батьків 16-річного мажора