RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Харкові екс-боєць ООС із гранатою погрожував підірвати свою дівчину: фото

Поліцейські Харкова затримали учасника ООС, який погрожував підірвати гранатою свою співмешканку, намагаючись "налагодити" стосунки.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України у Харківській області.

Інцидент трапився 26 жовтня близько 23:00 в Індустріальному районі міста. 24-річний чоловік посварився зі своєю дівчиною та спробував "налагодити" стосунки. Для цього він дістав ручну гранату Ф-1 та почав загрожувати вибухом.

Коли приїхала поліція, зловмисник продовжував поводитися агресивно. Тим не менш, копам вдалося переконати його здатися і не використовувати гранату.

На допитах з’ясувалося, що заарештованим виявився учасник бойових дій на Донбасі, уродженець Донецької області. Зазначається, що раніше він не притягувався до кримінальної відповідальності, офіційно ніде не працює, а із серпня поточного року проживає зі своєю дівчиною.

За цим фактом відкрито провадження за ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі чи викрадення людини), ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство), а також ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Борисполі озброєний чоловік напав на продуктовий магазин і погрожував продавцю, а потім почав стріляти у водія авто.