RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

Сам виховував маленького сина: названо ім'я танкіста, який загинув від кулі ворога на Донбасі

У середу, 27 жовтня, на Донбасі від ворожої кулі загинув старший солдат Віктор Рачугін, який служив у 17-й окремій танковій Криворізькій бригаді ЗСУ ім. Костянтина Пєстушка.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Запорізький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Молодий чоловік був старшим оператором відділення протитанкового взводу механізованого батальйону 17-ї бригади і загинув під час обстрілу в районі Новотошковського Луганської області під час виконання бойового завдання.

Про Віктора відомо, що він народився 31 січня 1985 р. у Запоріжжі, здобув середню спеціальну освіту, працював за фахом. У березні 2021 року уклав контракт про проходження військової служби у ЗСУ, проте підступна куля ворога обірвала його життя в самому розквіті років.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook політичний оглядач та блогер Котляр Роман, у героя залишився маленький син, якого він сам виховував.

Віктор Рачугін Фото: Facebook Романа Котляра

За бажанням родичів, прощання з героєм відбудеться в Запоріжжі на Алеї Захисників в парку Металургів в суботу, 30 жовтня, о 10:00.

Нагадаємо, 26 жовтня на Донбасі внаслідок ворожих обстрілів загинув майстер-сержант ЗСУ Георгій Халіков. Він був родом із Шишацької територіальної громади Полтавської області.