RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Бойовики на Донбасі вдарили з важких мінометів: ЗСУ зазнали втрат

Російсько-окупаційні війська "Л/ДНР" впродовж поточної доби 8 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого військовослужбовець ЗСУ зазнав бойового травмування.

Про це інформуєпрес-центр штабу ООС.

31 жовтня на Донбасі окупанти здійснили вісім обстрілів по позиціях бійців ЗСУ, чотири з яких з використанням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Поблизу Луганського - обстріли з гранатометів різного калібру. В районі Світлодарська та Новоолександрівки окупаційні формування вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

Обстріли з мінометів калібру 82 мм були зафіксовані поблизу Мар'їнки та Шумів, а в бік Золотого-4 російські війська стріляли з важких мінометів калібру 120 мм та кулеметів.

У штабі ООС також повідомили, що у Луганській області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно, "Орлан-10" з можливим перетином лінії розмежування.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець ЗСУ зазнав бойового травмування - бійця у задовільному стані госпіталізували до лікарні. Підрозділи ООС для припинення вогневої активності противника відкривали вогонь у відповідь.

Раніше ми розповідали, що у Запоріжжі попрощалися з 36-річним бійцем, який загинув на Донбасі.