RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Страшна пожежа у Вінницькій області: загинуло шестеро людей

У селі Мар'янівка Вінницької області в ніч на четвер, 18 листопада, двоє дорослих і четверо дітей (2010-2015 р.н.) загинули в результаті пожежі в приватному будинку. За попередніми даними, загиблі отруїлися продуктами горіння.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

У приватному будинку, де проживала сім'я, попередньо сталося коротке замикання в холодильнику на кухні, внаслідок якого він спалахнув. Пізніше пожежа самоліквідувалася, але виникло сильне задимлення, яке, ймовірно, і вбило людей.

Рятувальники отримали повідомлення, що у будинку виявлено шістьох людей без ознак життя. Коли вони прибули на місце, виявили у приміщенні сильне задимлення.

"У кімнатах житлового будинку знайдено 44-річного чоловіка, 34-річну жінку та четверо неповнолітніх дітей (11-ти, 10-ти, 8-ми та 7-ми років). Імовірна причина загибелі - отруєння продуктами горіння ", - повідомили в ДСНС.

Причину пожежі та обставини загибелі людей будуть встановлювати фахівці.

Як повідомляв "Апостроф", 17 листопада, у селищі Медисівка Хмельницької області, під час пожежі у житловому будинку загинули четверо дітей. Найстаршому з них було 6 років, а наймолодшому не виповнилося й року.