RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

20 травня

Всі новини

Маршрутка протягла тіло черниці 4 км: моторошні деталі ДТП у Львові

У правоохоронних органах Львова розповіли шокуючі деталі ДТП на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи, внаслідок якого загинула жінка.

Про це повідомляє "Ватра-1".

Трагедія сталася близько 6 години ранку в суботу, 20 листопада - загиблою виявилася Ольга Дуплеца з Конгрегації сестер францисканок, повідомляє Credo.pro.

На переході сестра Ольга та сестра Галина були збиті автобусом громадського транспорту - в шофер маршрутки №138, роблячи поворот праворуч, скоїв наїзд на двох жінок.

Сестра Галина була доставлена до лікарні з травмою голови, а тіло сестри Ольги було знайдено на кінцевій зупинці за 4 км від місця аварії. Сам же водій зник з місця аварії.

Зазначається, що довгі роки сестра Ольга працювала у Львівській митрополичій базиліці Успіння Пресвятої Богородиці на кухні парафіяльного будинку.

Фото: Credo.com

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 19 листопада, в Польщі 41-річний громадянин України потрапив в аварію, їдучи на вантажівці Volkswagen - він врізався в трамвай. Врятувати життя українця не вдалося – є постраждалі.