RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

В Одесі запобігли замовному вбивству бізнесмена: фото та відео

В Одесі працівники Управління міграційної поліції Одеської області запобігли замовному вбивству підприємця, що спеціалізується на продукції водних біоресурсів. Його намагався усунути конкурент за 100 тисяч гривень.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

Так, конкурент бізнесмена звернувся до "кримінального авторитета" у виправній колонії, де він знаходиться за викрадення людини, вимагання та розбійні напади. Відбуваючий покарання скористався своїми зв’язками та знайшов кілера та посередника, який мав організувати вбивство. За інформацією поліції, вони теж вже неодноразово перебувапи у в'язниці за тяжкі злочини.

Міграційна поліція встановила де та коли відбудеться вбивство та попередила підприємця. Кілера затримали, коли він приїхав на ринок, де працював бізнесмен. Під час спецоперації правоохоронці затримали ще кількох причетних до цього людей. Також вилучено зброю, гранату, наркотики, мобільні телефони, флеш-накопичувачі, чорнові записи, одяг та інші речові докази причетності до планування замовного вбивства.

Фігурантам загрожує позбавлення волі до 15 років або довічне ув’язнення. Також вирішується питання щодо притягнення підозрюваних до відповідальності за "незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами та незаконне зберігання наркотичних засобів".

Нагадаємо, поліція попередила замовне вбивство 64-річного харків'янина, якого намагалися отруїти, щоб заволодіти його нерухомістю.