RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Під Києвом п'яна жінка влаштувала масштабну ДТП та заснула: фото та відео

Під Києвом жінка за кермом автомобіля Mazda врізалася в кілька автомобілів, включаючи маршрутку з людьми, після чого просто заснула у салоні свого транспортного засобу.

Про це повідомив Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Інцидент стався у місті Вишневе на вулиці Київській.

За словами свідків, автомобіль Mazda на величезній швидкості в'їхав у маршрутку з пасажирами, після чого врізався у фуру. На щастя, це призвело лише до матеріальних збитків. Жодна людина суттєвих травм не отримала.

Повідомляється, що після аварії винуватця ДТП просто заснула за кермом свого автомобіля. Вона була у стані алкогольного сп'яніння.

Водночас деякі очевидці стверджують, що насправді жінка не заснула, а знепритомніла від шоку. Першим автомобілем, з яким зіштовхнулася Mazda, була фура. Після цього легковик відкинуло в убік і він зачепив маршрутку, яка їхала поряд.

"Це сталося перед нами, ми їхали і всі машини почали включати аварійки і гальмувати. Коли підбігли, машина була заведена, а всі стояли і говорили жінці, яка нічого не розуміє, "що вона дура" і т.п. Ніхто не зволив навіть заглушити машину, коли один із наших, заліз з іншого боку заглушити двигун, було багато диму. А водій фури виявився нормальною людиною, вийшов, пояснив як все сталося. Їхала зустрічною смугою, п'яна, від удару подушки безпеки в неї потекла кров з носа. Машину помотало сильно і навіть відірвало колесо, а на фурі ні сліду.

Вона розбилася не об маршрутку. Видно було, що вона їхала, машина смикалася і вона врізалася у фуру, від удару машину розвернуло. Під фурою валялися уламки від легковика, калюжа рідини. Там, за метр від фури, стояла 720 маршрутка, яку легковик зачепив. До речі, водій не заснула, вона знепритомніла від шоку”, - сказав один із очевидців.

Відео з місця подій опублікував Telegram-канал "Київ Оперативний":

Раніше ми також повідомляли про те, як днями у Запоріжжі маршрутка влетіла у вантажівку.