RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Смертельна ДТП у Харкові: нові подробиці, фото та відео зіткнення

У четвер, 25 листопада, ввечері в Харкові сталася масштабна ДТП за участю трьох легковиків і двох вантажівок, жертвами якої стали три людини, в тому числі дитина. Ще п'ятеро людей отримали травми.

Про це повідомляє поліція області.

Як розповів в.о. начальника слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов, в районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе, зіткнулися Chevrolet Nubira та автомобіль MAN з напівпричепом, який перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора.

В результаті зіткнення вантажівка перекинулася на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі Renault Logan. Також він зачепив автомобіль Suzuki СХ-4, який у цей час також був на зустрічній смузі.

Водій таксі та двоє його пасажирів, зокрема малолітня дитина, загинули на місці пригоди. Водії автомобілів Chevrolet і Suzuki і пасажир одного з легковиків госпіталізовані з тілесними ушкодженнями.

41-річного водія вантажівки затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, 11 листопада у Харкові сталася метадонова ДТП, там мажор на позашляховику збив двох підлітків.