RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

На Крим обрушився потужний буревій - частина мешканців сидить без світла: фото та відео

29 листопада на Кримський півострів обрушився потужний ураган, внаслідок якого частина місцевих жителів тимчасово втратила електропостачання. Вітер повалив безліч дерев та порвав електропроводи.

Про інцидент вже встигли повідомити на багатьох Telegram каналах, включаючи "ГлавМедіа".

Місцеві жителі стверджують, що вже давно не спостерігали за вітром такої сили. При цьому, за даними метеорологічних служб, основний удар циклону ще попереду. На морі набирає сили шторм.

Співробітники підконтрольних окупаційній владі РФ служб вже готуються до майбутнього катаклізму, та ліквідації його наслідків.

Тим часом центр Сімферополя майже повністю знеструмлений. Відповідне відео з місця подій опублікував Telegram-канал "Кримінформ".

Також вдень один із очевидців сфотографував дерево, що впало на "будинок Черчіля".

Також жителі Ялти публікують безліч фотографій із поваленими вітром деревами.

Перебої з електропостачанням спостерігаються не тільки у Сімферополі, а й у багатьох інших населених пунктах півострова.

Кілька разів електрика відрубалася вже на окремих вулицях у Сімферополі. У центрі кримської столиці освітлення "моргає", але поки що є.

Гарячі лінії "Крименерго" та РЕМ пішли у глибокий офлайн.

Голова окупаційної адміністрації Сімферопольського району Денис Кратюк підтвердив, що проблеми із електропостачанням у районі є.

"Ситуація така, на жаль, по всьому району. Додзвонитися (в екстрені служби) не можуть, тому що зараз перевантажені лінії. Все відпрацьовується", - сказав він.

Найімовірніше, проблеми з електропостачанням у Криму пов'язані з ураганним вітром. Тривають і падіння дерев у Сімферополі.

Раніше ми також повідомляли про те, як кілька днів тому по Україні пронісся потужний ураган - дерева ламалися, як сірники.