RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Знайшли у туалеті: в одеському ліцеї сталася страшна трагедія з учнем

В одеському ліцеї виявили тіло 15-річного підлітка. За повідомленнями із соцмереж, причиною трагедії став суїцид через булінг, водночас є люди, які спростовують цю інформацію.

Про це пише УСІ online.

15-річний учень ліцею “Олімпієць” повісився через цькування з боку однокласників. Крім того, у нього в сім'ї не все було благополучно.

Також користувачі соцмереж пишуть, що підліток вже намагався звести рахунки із життям, вистрибнувши з вікна ліцею.

Факт смерті дитини підтвердила голова міського департаменту освіти Олена Буйневич, уточнивши, що до закінчення слідства зарано говорити про її причини.

З іншими учнями школи працюють психологи.

Водночас деякі коментатори здивовані інформацією про булінг і вважають, що стосунки дитини з однокласниками та вчителями були добрими, а сама вона була доброю і чуйною, займалася спортом.

“За розповіддю дітей, хлопець заступився за дівчинку, у якої забрали телефон. Після того він зайшов у клас і розповів про інцидент однокласникам, після чого вийшов із класу”, — розповів батько одного з однокласників загиблого.

При цьому частина учнів стверджує, що підлітка звинуватили у крадіжці телефону, хоча насправді він заступився за молодшу дівчинку.

Раніше ми писали, що 16-річний школяр хотів накласти на себе руки, стрибнувши з балкона третього поверху на газон, але його умовили цього не робити.