RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Пограбували квартири та були озброєні: у Дніпрі затримали банду іноземців, фото

У Дніпрі правоохоронці затримали озброєну злочинну групу, яку підозрюють у скоєнні кількох пограбувань та інших майнових злочинів.

Про це повідомили на офіційному порталі МВС.

Так, у матеріалі прес-служби повідомляють, що трьох іноземців підозрюють у скоєнні квартирної крадіжки. Так поліція перевіряють можливість їхньої причетності до кількох інших майнових злочинів, скоєних на території міста та області.

У ході санкціонованих обшуків за місцем проживання та в автомобілях учасників злочинної групи поліцейські виявили гранати "РГД 5", а також викрадене майно.

Потерпілий звернувся до поліції 20 листопада. Він повідомив про крадіжку значної суми грошей, яка була у різних валютах. Загальна сума становила 400 тисяч гривень. Крім грошей, злочинці викрали золоті прикраси. Пізніше слідчі з'ясували, що фігуранти злочину пошкодили віконні ґрати та вікна в будинку у потерпілого, після чого проникли у житло та вкрали вище зазначене майно.

В ході розслідування поліцейські з'ясували, що до злочину можуть бути причетні и три іноземці. 1 грудня правоохоронці затримали трьох підозрюваних віком від 29 до 39 років.

За цим фактом слідчі відкрили два кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіків затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та їм повідомлено про підозру. Слідство продовжується.

Раніше ми також повідомляли про те, як у Львові зловили міжнародну банду грабіжників.