RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Під Харковом ліфт з людьми впав з 8 поверху: відео та розповідь родички постраждалих

В селищі Пісочин в багатоповерховому будинку впав ліфт з людьми з 8-го поверху.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Інцидент стався увечорі у суботу, 4 грудня. Правоохоронці отримали повідомлення про падіння ліфта в багатоповерховому будинку, розташованому по в'їзду Набережному.

Четверо людей, в тому числі 3-річна дитина, викликали на 8-й поверх ліфт. Він почав спускатися з великою швидкістю та зупинився нижче першого поверху. Родина змогла самостійно вибратися з кабіни ліфту через 15 хвилин після НП, внаслідок інциденту ніхто не отримав тілесних ушкоджень.

За фактом НП у Пісочині відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 275 Кримінального кодексу, а санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Родичка жінки, яка перебувала у кабіні, розповіла у коментарі журналістам, що двері ліфту одразу закрилися, а кабіна почала різко спустатися вниз.

За її словами, родичі ніяких кнопок не натискали.

"Спрацьовували клини, було два удари, вони гальмували ліфт, перш ніж впасти на перший поверх", - продовжила родичка постраждалої жінки.

На місце інциденту, окрім поліцейських та медиків, також прибули представники компанії, що обслуговує ліфти. Спеціалісти опечатали кабіни до проведення технічної експертизи.

Поліція повідомила, що внаслідок падіння ліфту ніхто не постраждав, однако Тетяна розповіла, що її брат отримав травми кисті, колін та попереку.

Раніше ми розповідали, що мешканець Києва власним коштом зробив ремонт у ліфті, але комунальники приписали це собі.