RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Трагедія під Черніговом: свіжі дані про стан постраждалих та причину ДТП

Внаслідок ДТП у Чернігівській області загинуло 13 людей, ще 7 отримали травми.

Про це повідомляє "UA:Суспільне".

Трагедія сталася 7 грудня в районі села Брусилів, на автодорозі Н-27 Чернігів-Грем'яч - вантажівка зіткнулася з маршрутним мікроавтобусом "Чернігів-Сосниця". Спочатку повідомлялося про 11 загиблих.

За словами голови Чернігівської ОДА В'ячеслава Чауса, вже створено оперативний штаб, який працює із родичами та постраждалими у Чернігівській міській лікарні №2 та біля моргу на вулиці Пирогова.

Водночас, керівник обласної прокуратури Сергій Василина назвав попередню причину ДТП. За його словами, один із ймовірних факторів, які могли спричинити аварію – погодні умови.

"Але вже є питання щодо стану дорожнього покриття та служб, які мають обслуговувати дорогу, а також щодо технічного стану автобуса", - заявив Василина.

Фото: Сергій Василина

Фото: Сергій Василина

Фото: Сергій Василина

Тим часом, у поліції Чернігівської області вже відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей) за фактом дорожньо-транспортної пригоди.

Фото: Поліція Чернігівської області

Фото: Поліція Чернігівської області

Фото: Поліція Чернігівської області

Як повідомляв "Апостроф", 5 грудня, сталася страшна ДТП у Житомирській області, внаслідок якої загинули троє людей — батько та двоє дітей, 2010 та 2016 року народження. Мати зазнала тяжких травм.