RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Харкові натовп побив поліцейських: відео і всі подробиці

У Харкові затримали групу осіб, які напали на співробітників поліції під час виконання ними службових обов'язків.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Харківській області.

Інцидент стався у суботу, 11 грудня, близько 22:30 у Київському районі - поліцейські отримали повідомлення про бійку на вулиці Героїв праці.

Прибувши на місце, екіпаж поліції застав групу осіб, які не підпорядковувалися вимогам правоохоронців. Пізніше в Telegram-каналі "Труха Харків" з'явилися відео та інформація про те, що сталося.

За попередніми даними, дві жінки між собою щось не поділили, в їхній компанії були молоді люди. Між ними почалася суперечка, яка потім переросла у бійку. Коли на місце приїхали поліцейські, хулігани не тільки не підкорилися їхнім вимогам, а й вступили в бійку вже з копами.

В результаті, п'ятеро правоохоронців отримали травми, їх доправили до лікарні. Зазначається, що під час зіткнень проти копів застосовувалися газові балончики.

Пізніше, коли копам приїхала підмога, зловмисники розбіглися в різні боки. Проте поліцейським вдалося затримати сім осіб віком від 19 до 50 років.

За цим фактом розпочато провадження за ч.1 ст. 28, ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, вчинене групою осіб). Затриманим загрожує обмеження волі терміном до 5 років або позбавлення волі на той самий термін.

Раніше "Апостроф" повідомляв про затримання у Луцьку п'яного пасажира, який відмовлявся надягати маску у громадському транспорті.