RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Харкові оголосили в розшук педофіла, який втік із Києва: фото

У соцмережах повідомляють про педофіла з Києва, якого оголосили в розшук. Передбачається, що зараз він може перебувати у Харкові.

Відповідна інформація, а також фото розшукуваного громадянина з'явилися в Telegram-каналі "ХС Харків".

У пабликах повідомляють, що правоохоронці просять про допомогу у пошуках усіх, хто бачив цього чоловіка, або хоч щось знає про його пересування. Він підозрюється у скоєнні злочинів, пов'язаних із сексуальним розбещенням дітей. У поліції також стверджують, що він міг втекти із Києва до Харкова.

Його ім'я – Бубир Дмитро Олександрович, 22.12.71. Чоловіка підозрюють за ст. 156 ККУ.

"Поліція просить допомоги у розшуку педофіла! Бубир Дмитро Олександрович 22.12.71 підозрюється за ст. 156 КК. Оголошено у розшук. Знаходиться на території міста. Дзвонити у будь-який час 0502502701" , – написали у соцмережі.

Як повідомляють у ЗМІ, цього громадянина неодноразово ловили та звинувачували у подібних злочинах. Останній такий інцидент стався у столиці у вересні цього року. Тоді педофіл зайшов до однієї зі столичних шкіл та представився фотографом. Після цього він змусив одного з дітей роздягнутися. Коли його "застукали", він утік із місця злочину.

У листопаді у ЗМІ вже повідомляли про те, що цього громадянина відпустили під заставу після того, як його затримали в Деснянському районі.

Сума застави становила 181 600 гривень.

"Заплатив і вийшов" , - йдеться у коментарі до фото Бубіра.

Раніше ми повідомляли про те, як деякий час тому під Києвом педофіл зґвалтував 8-річну дівчинку на очах у брата.