RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

ДТП із шістьма пішоходами у Луцьку: суд залишив підлітка на волі

Суд обрав запобіжний захід для 16-річного хлопця, який кілька днів тому у Луцьку збив за кермом автомобіля шістьох пішоходів.

Про це повідомило видання "Волинь Post".

Засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному відбулося 14 грудня у Луцькому міському районному суді. Суддя Анатолій Марчук вирішив відпустити 16-річного Дмитра Рудюка під цілодобовий домашній арешт із можливістю відвідування навчального закладу. За словами представниці прокуратури, відвідування підозрюваним навчального закладу суворо контролюватиметься поліцейськими.

Мати підлітка Ганна Ільчук була присутньою на судовому засіданні. Вона вибачилася перед постраждалими та сказала, що ключі від автомобіля йому ніхто не давав. За її словами, вони були заховані і її син їх вкрав, коли матері не було вдома.

"Просто вибачте, я не хотіла. Я не знаю, як це пояснити. Треба зробити все, щоб була жива мама дітей (39-річна постраждала, – ред.). Ніхто не має права забирати маму у дітей. Я нікому не бажаю пережити те, що я пережила за ці три дні”, - сказала журналістам Ганна Ільчук після судового засідання.

Також вона додала, що з моменту ДТП із сином не розмовляла, а його батько зараз за кордоном на заробітках. Сама вона працювати не може через стан свого здоров'я.

Жінка стверджує, що сім'я не буде чинити опір справедливому покаранню для її сина, оскільки "винний повинен бути покараний".

Окрім Дмитра, у жінки є ще двоє дітей.

Раніше ми вже повідомляли про те, що в момент цієї ДТП швидкість транспортного засобу становила приблизно 120 км/год.