RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

Під Вінницею сталася смертельна пожежа на базі, де відпочивали діти: фото, відео та усі деталі

У ніч на 22 грудня у Вінницькій області у селищі Селище спалахнула потужна пожежа у шестиповерховій будівлі готелю.

Про це вранці 22 грудня повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За даними рятувальників, спалах стався близько 02:55.

О 05:09 пожежу в оздоровчому комплексі "Баттерфляй" локалізували на площі 900 кв. О 5:26 пожежу було повністю ліквідовано.

Внаслідок загоряння одна людина загинула, ще дві людини травмовані. З будівлі до прибуття підрозділів ДСНС було евакуйовано 56 осіб, з них 53 дитини (2006-2016 р.н.).

До гасіння залучалися 44 особи та 13 одиниць техніки ДСНС. Про причини загоряння поки що рятувальники не повідомляють. Розпочато розслідування.

За попередньою інформацією поліції, троє людей під час пожежі вистрибнули з вікна, одна з дівчат загинула. До лікарні також потрапили 19-річна дівчина та 43-річний чоловік.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 ККУ (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

У мережі також пишуть, що діти перебували у готелі на зборах. За інформацією видання "20 хвилин", там був спортивний збір спортсменів із тхеквондо.

"Мені повідомив про пожежу тренер. За його словами, наші діти вчасно евакуйовані. Усі вони живі та неушкоджені. Зараз діти перебувають у безпечному місці та чекають на сніданок", - розповів батько одного з юних спортсменів.

Він додав, що діти проживали на п'ятому поверсі будівлі, а пожежа виникла на шостому поверсі.

Нагадаємо, що в одному з ресторанів Києва спалахнула пожежа.