RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

На вокзалі у пасажирському поїзді "Київ - Ужгород" сталася пожежа: фото

Вночі на 26 грудня у Львові загорівся пасажирський поїзд "Київ-Ужгород". Постраждалих немає, але були знищені електрощитова та службове приміщення провідників потягу.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Пожежа сталася близько 03:57 ночі, 26 грудня, на площі Двірцева 1, на станції Львів Головного залізничного вокзалу. Спалах виник в одному з пасажирських вагонів, який на момент прибуття вогнеборців вже відчепили від основного поїзда. З вагону на момент виникнення пожежі вивели пасажира, тому ніхто не постраждав. Зазначається, що з вікон йшов дим.

Рятувальники змогли повністю згасити вогонь о 05:03. На даний момент співробітники поліції встановлюють всі обставини події.

Фото: lv.dsns.gov.ua

Фото: lv.dsns.gov.ua

Раніше "Апостроф" писав, у суботу вранці, 25 грудня, у селі Красноградського району Харківської області сталася пожежа у приватному будинку. Чоловік на ім'я Василь зателефонував рятувальникам і сам поспішив на допомогу. Він тричі заходив у палаючий будинок, врятувавши життя 8-річної дитини.

Нагадаємо, у період з 25 до 28 грудня цього року рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій працюватимуть у посиленому режимі через святкування Різдва Христового.