RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Харкові школярка-живодерка "зіграла у футбол" котом: фото та відео

У мережі поширили відеозапис, на якому дівчина-підліток з селища міського типу Печеніги Харківської області знущалася над кішкою. Вона відкинула тварину ногою у стіну.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Так, учениця 9-го класу однієї зі шкіл Чугуївського району ще у листопаді з подругою на прогулянці помітила кішку, взяла її за "шкварник", а подруга у той час почала знімати все на телефон. Школярка із силою шпурнула кішку ногою у стіну.

До поліції після цього відео звернулася одна з мешканок Харкова. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження фактом жорстокого поводження з тваринами, за ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до 8 років. Наразі тривають слідчі дії.

Як вказує пресслужба відділу поліції Харківської області, дівчина не змогла пояснити свої дії, але шкодує про свій вчинок. Також зазначається, що кішка втікла від підлітка після знущань, вона жива.

Як з'ясували небайдужі у соцмережах, винуватицю звати Анастасія Рудна, їй 15 років, а подрузі, яка знімала відповідне відео, 14 років.

Фото: Telegram/Труха Харків

Обережно! Відео не для людей зі слабкими нервами!

Раніше "Апостроф" писав, у Нововолинську живодери вбивають домашніх тварин під час дивних обрядів на цвинтарі.