RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

У Маріуполі спортсмен бігав голим на морозі і змерз на смерть - поліція могла його врятувати: відео та деталі

На околицях Маріуполя Донецької області днями поліцейські на службовому авто помітили на трасі голого чоловіка, який кудись біг по морозу. Правоохоронці попросили його зупинитись, але той продовжив тікати. Пізніше чоловіка знайшли мертвим, оскільки він змерз до смерті.

У зв'язку з цим у поліції розпочали розслідування щодо правоохоронців, які ніяк не зупинили чоловіка.

Примітно, що розмову з чоловіком поліцейські записали на відео, яке пізніше опублікували у мережі, про що повідомив В'ячеслав Твердохліб у своєму Facebook. Він показав і сам запис.

На опублікованих кадрах видно, що правоохоронці увімкнули проблискові маячки і через гучномовець закликали його зупинитися, але той не реагував і копи поїхали далі.

У коментарях до публікації пишуть, що загиблим був місцевий спортсмен на ім'я Василь, який займався боротьбою та неодноразово ставав призером місцевих змагань. Нещодавно через травму у нього виникли проблеми з психікою.

Люди незадоволені, що правоохоронці не втрутилися у ситуацію та не надали допомоги людині.

"У мережі інтернет був оприлюднений відеозапис, на якому оголений чоловік біжить дорогою. Поліцейські перевіряють обставини, за яких діяли правоохоронці, і докладно розслідують події того вечора", - уточнили у повідомленні прес-служби поліції Донецької області.

Нагадаємо, що під Києвом підліток, який захотів прокотити дівчину, викрав фуру і півночі бігав від копів у лісі.