RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Рівному п'яний мажор з "корочкою" від ексдепутата влаштував смертельну ДТП: фото

В Рівному в ніч на неділю, 2 січня, 27-річного військовослужбовця збив автомобіль, п'яний водій якого намагався втекти від правоохоронців.. За кілька годин постраждалий помер у лікарні.

Про це повідомляє Відділ комунікації Національної поліції Рівненщини.

Близько 02:45 патрульні поліцейські на вулиці Соборній бачили водія, котрий їхав назустріч на великій швидкості, потім збив пішохода і не захотів зупинятися.

Копи погналися за втікачем та виявили Audi з механічними пошкодженнями на вулиці Дорошенка. Водій та пасажир поводилися агресивно, тому на них одягли наручники. Алкотестер показав, що у крові 24-річного мешканця села Бармаки було 2,10 проміле алкоголю, що в 10 разів перевищує дозволену норму.

Як повідомляється на Facebook-сторінці регіонального сайту PitBull Рівне, у документах водія виявлено прострочене посвідчення помічника-консультанта ексдепутата (колишнього голови) Рівненської обласної ради.

Пресофіцер Нацполіції Рівненщини Катерина Загурська повідомила, що особу загиблого чоловіка вже встановили. Це – 27-річний військовослужбовець із м. Костопіль, який на момент загибелі був у відпустці.

Порушено кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Водія Audi затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше ми писали, що у Борисполі під Києвом патрульні зловили водія, який випив у 10 разів більше, ніж дозволено законом. Попри це, він впевнено погодився пройти тест на стан сп'яніння.