RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Смертельна ДТП біля Дніпра: згорів автобус, є поранені

У п'ятницю, 14 січня, під Дніпром сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої є жертви та постраждалі.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області у Facebook.

Трагедія сталася о 08:34 між селами Піщанка та Новоселівка Новомосковського району - автобус з пасажирами виконував рейс від Новомосковська до Знаменівки та їхав автодорогою М-04 "Знам'янка-Луганськ-Ізварине". Він зіткнувся з легковим автомобілем ВАЗ-2101, внаслідок чого обидва транспортні засоби спалахнули.

На момент ДТП в автобусі перебували 11 осіб, включаючи водія та 10 пасажирів. Від удару водій "Жигулів" загинув, двоє людей (чоловік, 1957 року народження та підліток, 2005 року народження) отримали травми різного ступеня тяжкості. Постраждалих доправили до лікарні.

Пасажири автобуса покинули палаючий транспортний засіб до прибуття на місце пожежників - загальна площа пожежі склала 15 квадратних метрів.

Вогонь було локалізовано о 08:58, а о 09:01 повністю ліквідовано. Для ліквідації пожежі було задіяно 8 осіб з числа особового складу та 2 автомобілі ГУ ДСНС у Дніпропетровській області - їм на допомогу прибули ще одна пожежна машина та троє людей з місцевої пожежної команди селища Меліоративне.

Раніше ми повідомляли про масштабне ДТП в Чугуївському районі Харківської області за участю п'яти автомобілів. Серед постраждалих – мати з дитиною.